Izjava o privatnosti i sigurnosti podataka

DI Maris se obvezuje da neće zloupotrebljavati osobne podatke posjetitelja web stranice. Osobnim podacima smatraju se svi podaci kojima se utvrđuje identitet kupca (primjerice ime i prezime, e-mail adresa, adresa stanovanja i sl.).

DI Maris neće dostavljati niti razotkriti osobne podatke kupca trećoj osobi, osim u slučajevima u kojima tako izričito propisuje zakon te u slučajevima kada je to potrebno za ispunjenje obveza.

Svi podaci o kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici DI Marisa i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

DI Maris se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca na način da prikuplja samo osnovne podatke o kupcima koji su nužni za ispunjenje obveza.

Podatke koji se pristupom na internet stranicu automatski bilježe, a nisu osobni podaci (vrste pretraživača, broj posjeta, vrijeme provedeno na stranicama i sl.) DI Maris ima pravo koristiti isključivo radi ocjene posjećenosti internet stranice i radi poboljšanja njenog sadržaja i funkcionalnosti.

DI Maris informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka te redovito daje kupcima mogućost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške svrhe.

Gore navedene odredbe o zaštiti osobnih podataka odnose se isključivo na početnu web stranicu unutar dimaris.hr domene, a ne na vanjske stranice na koje upućuju linkovi na dimaris.hr domeni, za koje stranice dimaris.hr nije nadležan niti odgovoran te za koje stranice dimaris.hr ne prikuplja i ne obrađuje podatke korisnika.

PROBAJTE NAŠE UKUSNE RECEPTE

Bakalar Bianco

  Sastojci za 4 osobe: • Bakalar namočeni filet 0,300 kg • Maslinovo ulje 0,120 l • Sol 0,003 kg • Papar bijeli 0,001 kg • Maslac 0,060 kg • Vrhnje...

NASTAVI ČITATI