Uvjeti korištenja

Dobrodošli na web stranicu www.dimaris.hr koju posjeduje i njome upravlja tvrtka DI Maris d.o.o. (u daljnjem tekstu "DI Maris"). Ova stranica dizajnirana je na način da pruži općenite informacije o proizvodima i uslugama obrta DI Maris. Možete se služiti ovom web stranicom pod uvjetom da prihvatite njezine uvjete korištenja.

Vaše prihvaćanje ovih uvjeta korištenja
Vaš pristup i korištenje ove web stranice podliježu Općim uvjetima i predstavljaju Vašu suglasnost da se pridržavate ovih uvjeta korištenja kao i obveza koje iz njih proizlaze. Ukoliko niste suglasni s ovim Općim uvjetima i niste spremni pridržavati se predmetnih uvjeta poslovanja i obveza koje iz njih proizlaze, niste ovlašteni pristupiti, koristiti se niti preuzimati sadržaje ove web stranice.

Izmjena ovih uvjeta poslovanja
DI Maris zadržava pravo da, u bilo kojem trenutku i bez prethodne pisane obavijesti, ažurira i izmjeni ove uvjete korištenja. Zbog toga Vas pozivamo da pregledate ove uvjete svaki put kad koristite ovu web stranicu. Ovi uvjeti poslovanja zadnji put su izmijenjeni 14. srpnja 2017. godine.

Obavijest o autorskom pravu i ograničenoj licenci
Sve što vidite i čujete na ovoj web stranici ("Sadržaj"), uključujući npr. čitav tekst, ilustracije, grafičke slike, audio isječke, video isječke, audio-video isječke, zaštićeno je autorskim pravom.

Možete preuzimati, pohranjivati, ispisivati i kopirati određene dijelove Sadržaja na ovoj stranici pod uvjetom da:

(1) koristite Sadržaje koje ste preuzeli isključivo u osobne, nekomercijalne svrhe ili u svrhu daljnjih poslovnih odnosa sa DI Marisom

(2) ne objavljujete niti postavljate bilo koji dio Sadržaja na bilo koju Internet stranicu;

(3) ne objavljujete niti emitirate bilo koji dio Sadržaja putem bilo kojeg medija;

(4) ne vršite izmjene niti dopune Sadržaja na bilo koji način. Ne brišete niti mijenjate bilo koje autorsko pravo ili obavijesti o robnom žigu ili povjerljive informacije.

Osim ako je to gore izričito navedeno, ne smijete kopirati, preuzimati, ispisivati, objavljivati, prikazivati, izvoditi, distribuirati, prenositi, prevoditi, mijenjati, dodavati, ažurirati, prikupljati, skraćivati niti na bilo koji drugi način preoblikovati ili prilagođavati cijeli Sadržaj ili dijelove istog bez prethodnog pisanog odobrenja DI Marisa.

Preuzimanjem Sadržaja ove web stranice na Vas se ne prenose nikakva prava, udjeli ili ovlaštenja glede preuzetog Sadržaja, osim ako je to gore izričito navedeno.

Obavijest o robnom žigu
Svi robni žigovi, marke i logotipovi koji su prikazani na ovoj web stranici (Robni žig(ovi)) registrirani su pod robnim žigom DI Marisa.

Bilo kakva druga vrsta upotrebe, kopiranje, objava ili distribucija Internet sadržaja ili njegovog dijela bez dozvole DI Marisa je zabranjena.

Osim ako to nije izričito navedeno u ovim Uvjetima, nije dozvoljeno reproducirati, prikazivati niti na bilo koji način koristiti bilo koji robni žig bez prethodnog pisanog odobrenja DI Marisa.

Izuzeće od odgovornosti
DI Maris ne preuzima odgovornost za moguće posljedice prilikom upotrebe Internet stranice i njenog sadržaja.

DI Maris zadržava pravo izmjene sadržaja na Internet stranici bez prethodne obavijesti i ne preuzima odgovornost od mogućih posljedica tih promjena. DI Maris će nastojati prikazati najtočnije i najažurnije informacije, tako da moguće greške na stranici s obzirom na opise proizvoda, ponude i dr. ne isključuje i za njih ne preuzima nikakvu odgovornost.

PROBAJTE NAŠE UKUSNE RECEPTE

Vongole u fuziji Azije i Mediterana

Sastojci (za 4 osobe):     3 žlice maslinovog ulja     3-4 režnja češnjaka     2 svježa čilija (crveni i zeleni)    ...

NASTAVI ČITATI